Dekoderi qe ju lejon te ktheni televizorin tuaj ne Smart TV. Praktikisht kjo pajisje mundeson qe ne televizorin tuaj te kryeni cdo funksion qe kryeni ne nje Smartphone Android.  Nepermjet telekomandes mund te lundroni ne internet, te shikoni filmat dhe sportet tuaja te preferuara online dhe te shkarkoni miliona aplikacione android. Tv Box Android ju mundeson kete dhe shume me teper.

Android TV box me procesor Quad Core Cortex A7 Processor 1.2GHz, 1GB DDR3 RAM dhe 8GB SSD memorje

Suporton HDMI me cilesi 4K me rezolucion 3840x2160 pixels, Video 3D, Online TV, radio dhe mundesi lundrimi ne internet, WIFI ose me Fish Ethernet

Android 7.1.2 Nougat, KODI, Browser Google, suporton miliona aplikacione Google Play Store.

Te inkorporuar KODI

Suporton OTT, online TV, muzike online, DLNA/UPNP Streaming online.

Ne kuti perfshihet: Dekoderi, Telekomanda, Ushqyesi, Kabell HDMI dhe Manual Perdorimi

Permasat e produktit: 11.4 x 11.4 x 2.3 cm

Procesori:
Procesori Quad Core  Cortex A7 Processor 1.2GHz. 

Memorja:

Pajisja ka RAM 1GB DDR3 per te funksionuar me shpejte. Memorja e brendshme 8GB e cila mund te zgjerohet deri ne 64Gb nepermjet kartave SD ose USB.

Portat:
Ka 4 porta USB. Suporton Kamer web, mikrofon dhe driver te jashtem dhe USB. Ka porte ethernet per lidhje me te mire me internet. Ka dalje HDMI, per tu lidhur me TV HD

Funksione: 
Plus ka te perfshire dual-band WiFi per sinjal WiFi me te mire.

Suporton Formate:

Video: DIVD/DIVX/REAL8 / 9  / 10, RV, RM, RMVB, PMP, FLV, MP4, M4V, VOB, VP6, VP8 2160P @ 24fps

Audio: MP1, MP2, MP3, WMA,  OGG, AAC, M4A , FLAC, APE,  AMR, RA, WAV, etj

Foto: JPG, JPEG, BMP,  GIF, PNG, JFIF etj

Garancia 1 muaj
Sistemi Operativ Android 7.1.2 Nougat
RAM RAM 1 GB
Procesori CPU Procesori CPU: Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 1.2GHz
Tipi i Lidhjes Tipi i lidhjes: Ethernet, Tipi i Lidhjes: Wireless
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Dekoderi qe ju lejon te ktheni televizorin tuaj ne Smart TV. Praktikisht kjo pajisje mundeson qe ne televizorin tuaj te kryeni cdo funksion qe kryeni ne nje Smartphone Android.  Nepermjet telekomandes mund te lundroni ne internet, te shikoni filmat dhe sportet tuaja te preferuara online dhe te shkarkoni miliona aplikacione android. Tv Box Android ju mundeson kete dhe shume me teper.

Android TV box me procesor Quad Core Cortex A7 Processor 1.2GHz, 1GB DDR3 RAM dhe 8GB SSD memorje

Suporton HDMI me cilesi 4K me rezolucion 3840x2160 pixels, Video 3D, Online TV, radio dhe mundesi lundrimi ne internet, WIFI ose me Fish Ethernet

Android 7.1.2 Nougat, KODI, Browser Google, suporton miliona aplikacione Google Play Store.

Te inkorporuar KODI

Suporton OTT, online TV, muzike online, DLNA/UPNP Streaming online.

Ne kuti perfshihet: Dekoderi, Telekomanda, Ushqyesi, Kabell HDMI dhe Manual Perdorimi

Permasat e produktit: 11.4 x 11.4 x 2.3 cm

Procesori:
Procesori Quad Core  Cortex A7 Processor 1.2GHz. 

Memorja:

Pajisja ka RAM 1GB DDR3 per te funksionuar me shpejte. Memorja e brendshme 8GB e cila mund te zgjerohet deri ne 64Gb nepermjet kartave SD ose USB.

Portat:
Ka 4 porta USB. Suporton Kamer web, mikrofon dhe driver te jashtem dhe USB. Ka porte ethernet per lidhje me te mire me internet. Ka dalje HDMI, per tu lidhur me TV HD

Funksione: 
Plus ka te perfshire dual-band WiFi per sinjal WiFi me te mire.

Suporton Formate:

Video: DIVD/DIVX/REAL8 / 9  / 10, RV, RM, RMVB, PMP, FLV, MP4, M4V, VOB, VP6, VP8 2160P @ 24fps

Audio: MP1, MP2, MP3, WMA,  OGG, AAC, M4A , FLAC, APE,  AMR, RA, WAV, etj

Foto: JPG, JPEG, BMP,  GIF, PNG, JFIF etj

Fleta e të dhënave

Garancia 1 muaj
Sistemi Operativ Android 7.1.2 Nougat
RAM RAM 1 GB
Procesori CPU Procesori CPU: Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 1.2GHz
Tipi i Lidhjes Tipi i lidhjes: Ethernet, Tipi i Lidhjes: Wireless

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë