Ariete Shtrydhese Frutash Metalike

24596

Ariete

Shtrydhese frutash e markes Ariete

Me fuqi 700W dhe 2 nivel shpejtesie dhe menaxhim mekanik

Eshte e thjehste per tu perdorur. Me diameter 75 mm dhe sdo te jete e novjeshme ti copetoni frutat

Se pari fusni frutin ose perimet tek pjesa e posacme, shtypeni me dore derisa te shikoni se ajo po lengezohet

Merrni lengje dhe perzierje mjaft te shendetshme dhe plot vitamina

Trupi i shtrydheses eshte metalik

Ne pjesen e pasme eshte koshi ne te cilin mblidhet tuli i frutave te shtrydhyra

Marka Ariete
Garancia 2 vjet
Fuqia ne Watt 700 W
Nivele shpejtesie 2 Nivele shpejtesie
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shtrydhese frutash e markes Ariete

Me fuqi 700W dhe 2 nivel shpejtesie dhe menaxhim mekanik

Eshte e thjehste per tu perdorur. Me diameter 75 mm dhe sdo te jete e novjeshme ti copetoni frutat

Se pari fusni frutin ose perimet tek pjesa e posacme, shtypeni me dore derisa te shikoni se ajo po lengezohet

Merrni lengje dhe perzierje mjaft te shendetshme dhe plot vitamina

Trupi i shtrydheses eshte metalik

Ne pjesen e pasme eshte koshi ne te cilin mblidhet tuli i frutave te shtrydhyra

Fleta e të dhënave

Marka Ariete
Garancia 2 vjet
Fuqia ne Watt 700 W
Nivele shpejtesie 2 Nivele shpejtesie

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.