Ariete Shtrydhese Spremi 408

24610

Ariete

Shtrydhese frutash Spremi 408 nga Ariete

Dizenjo e thjeshte ergonomike per cdo familje

Me ane te levizjes rrethore ju do te keni ne kohe shume te shpejte lengje plot vitamina

Me Spremin edhe mëngjesi bëhet një moment i kënaqësisë së pastër.

Fuqia 40W me permasa 365x365x26mm ngjyre e bardhe me portokalli

Shtrydhesja punon me energji elektrike me nje kabell ne pjesen e poshtme

Marka Ariete
Garancia 2 vjet
Fuqia ne Watt 40W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shtrydhese frutash Spremi 408 nga Ariete

Dizenjo e thjeshte ergonomike per cdo familje

Me ane te levizjes rrethore ju do te keni ne kohe shume te shpejte lengje plot vitamina

Me Spremin edhe mëngjesi bëhet një moment i kënaqësisë së pastër.

Fuqia 40W me permasa 365x365x26mm ngjyre e bardhe me portokalli

Shtrydhesja punon me energji elektrike me nje kabell ne pjesen e poshtme

Fleta e të dhënave

Marka Ariete
Garancia 2 vjet
Fuqia ne Watt 40W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.