Bluze & Pantallona per Femra Ngjyre e Bardhe

15348

2 290 Lekë

Add to wishlist

Bluze & Pantallona per Femra Ngjyre e Bardhe

Bluze dhe pantallona per femra

Ngjyra: E bardhe

Materiali: Poliester

Praktike dhe ne mode.

Më shumë informacion

Bluze & Pantallona per Femra Ngjyre e Bardhe

Bluze dhe pantallona per femra

Ngjyra: E bardhe

Materiali: Poliester

Praktike dhe ne mode.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.
<