Byzylyk Red Rome

Nje frymezim nga aksesoret unike te Romes se lashte.

Metal rezistent ne ngjyre ari te verdhe gdhendur me motive thurjeje.

Ne qender nje gur oval mat, i kuq si nje perendim.

Hapje ne pjesen anesore te byzylykut, ne forme prange.

Më shumë informacion

Byzylyk Red Rome

Nje frymezim nga aksesoret unike te Romes se lashte.

Metal rezistent ne ngjyre ari te verdhe gdhendur me motive thurjeje.

Ne qender nje gur oval mat, i kuq si nje perendim.

Hapje ne pjesen anesore te byzylykut, ne forme prange.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.
<