Cante Baiheda Kafe

11169

4 990 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Cante e pershtatshme per Laptop, Tablet dhe aksesore te tjere si MP3, CD.

Ngjyre: Kafe

Material Lekure qe nuk lejon depertimin e ujit ose lengjeve dhe mbron aksesoret tuaj elektronik.

Permasa: 36 x 27