CANTE SHPINE PLATNET BIKER'S BACKPACK LED LIGHT AND USB

22681

9 990 Lekë

10 990 Lekë

  • Cante shpine BIKER'S BACKPACK  LED LIGHT AND USB
  • Bateria e cantes karikohet me powerbank

CANTE SHPINE PLATNET BIKER'S BACKPACK  LED LIGHT AND USB

E pershtatshme per laptope te madhesise 15'6 inch

Kjo cante eshte shume e vecante nga cantat e tjera,

Eshte e pajisur me drita LED, te cilat sherbejne si sinjale drejtimi gjate kohes qe jeni duke i dhene bicikletes.

Sinjalizoni drejtuesit e makinave ose te bicikletave per drejtimin tuaj, njesoj si sinjalet e makinave.

Nderrimi i sinjaleve behet nepermjet nje telekomande te vogel (e perfshire ne paketim),

Me bateri te integruar 2000 mAh (li-polymer) - deri ne 12 ore perdorimi i dritave LED

Bateria e cantes karikohet me powerbank,(jo e perfshire ne paketim)

Material: Poliester

Pesha:0.97Kg

Permasat e cantes: 47,5 x 30 x 15 cm

Permasat e brendshme te xhepit te laptopit: 39 x 27 x 40 cm ( e pershtatshme per laptop 15.6 inch)

Rezistente ndaj ujit.

Image and video hosting by TinyPic

Më shumë informacion

CANTE SHPINE PLATNET BIKER'S BACKPACK  LED LIGHT AND USB

E pershtatshme per laptope te madhesise 15'6 inch

Kjo cante eshte shume e vecante nga cantat e tjera,

Eshte e pajisur me drita LED, te cilat sherbejne si sinjale drejtimi gjate kohes qe jeni duke i dhene bicikletes.

Sinjalizoni drejtuesit e makinave ose te bicikletave per drejtimin tuaj, njesoj si sinjalet e makinave.

Nderrimi i sinjaleve behet nepermjet nje telekomande te vogel (e perfshire ne paketim),

Me bateri te integruar 2000 mAh (li-polymer) - deri ne 12 ore perdorimi i dritave LED

Bateria e cantes karikohet me powerbank,(jo e perfshire ne paketim)

Material: Poliester

Pesha:0.97Kg

Permasat e cantes: 47,5 x 30 x 15 cm

Permasat e brendshme te xhepit te laptopit: 39 x 27 x 40 cm ( e pershtatshme per laptop 15.6 inch)

Rezistente ndaj ujit.

Image and video hosting by TinyPic

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: