NE JEMI DYQANI MË I MADH I SHITJEVE ONLINE NË SHQIPËRI

Me një larmi të gjerë artikujsh të cilët shtohen dita-ditës. Të pranishëm në treg prej datës 11 nëntor 2011 si pjesë e kompanisë NetTrade Albania sh.p.k. me nipt L21731003I. Ne nuk jemi thjesht një faqe shitjesh online, por një kompani serioze e përkushtuar ndaj klientit tonë. Prandaj përveç zyrave tona, ne kemi krijuar dhe një dyqan fizik, ku çdo klient që ka nevojë për suportin tonë, që dyshon ndaj seriozitetit tonë apo që kërkon të kthejë një produkt të blerë tek ne, mund të vijë ç'do ditë të javës të na vizitojë. Adresa e dyqanit fizik është më poshtë.

JEMI ATY KU JE TI

Duke ditur realitetin Shqiptar ne kemi zgjedhur te kemi kontroll te plote tek produktet qe publikojme, pra tek ne nuk mund te shese kushdo dhe çfaredo, produkti kalon nje faze perzgjedhjeje deri sa publikohet online.

Ne kontrollojme te gjitha produktet perpara se ti publikojme.

Ne perzgjedhim ato produkte qe jane me me shume interes per publikun dhe jane me cmime te pranueshme.

Nese doni te shisni tek dyqan taxi, duhet te dini qe ne momentin qe ne vendosim te publikojme produktet tuaja ju nuk beni me asnje gje, gjithcka e zgjidhim ne, dhe me klientin komunikojme ne per ç’do pyetje apo shqetesim.

Ne mbajme pergjegjesi per produktin, nuk jane shitesa te tjere qe mbajne pergjegjesi dhe ne nuk e kalojme pergjegjesine diku tjeter.

Mos u shqetesoni ne ju japim mundesine ta ktheni produktin tuaj brenda 48 oreve pa paguar asgje. Madje nese doni vime ja u marrim ne shtepi duke paguar tarifen e transportit.

Ne jemi me te miret ne sektorin e shitjeve online ne Shqiperi, por gjithashtu e dime shume mire se disa prej jush duan te sigurohen qe mund ti prekin fizikisht produktet. Prandaj kemi krijuar dyqan fizik per ju per:

Te pare produktet fizikisht

Per te kthyer produktet me problem ose jo

Per te na kerkuar llogari nese nuk ju japim produktin apo sherbimin e duhur online

1Rreth_nesh_DT.jpg
2si-te-blej_dt.jpg
3kontrollojm_produktin.jpg
4Mundesi_kthimi_pa_pagese_DT.jpg
5Kemi_dyqan_taxi_DT.jpg