Corape Baci Lingerie 1160

7599

Corape Baci Lingerie 1160

Misterioze, elegante dhe lozonjare. 

Tre cilesi qe pershkruajne keto corape te zeza me ornamente.

Teksture me fjongo delikate qe shtojne misterin.

Mase One Size.

Më shumë informacion

Corape Baci Lingerie 1160

Misterioze, elegante dhe lozonjare. 

Tre cilesi qe pershkruajne keto corape te zeza me ornamente.

Teksture me fjongo delikate qe shtojne misterin.

Mase One Size.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.