Set Parfume & Locion per Trupin Mondaine

30999

Set Parfume & Locion per Trupin Mondaine

Nje perzierje e amorave te frutave me baze aromen e pjeshkes

Lulezon me nje buqete e mrekullueshme lulesh, perzier me sensualitetin e Jasmines dhe embelsise se trendafilit, me arome pluhur Irisi

Më shumë informacion

Set Parfume & Locion per Trupin Mondaine

Nje perzierje e amorave te frutave me baze aromen e pjeshkes

Lulezon me nje buqete e mrekullueshme lulesh, perzier me sensualitetin e Jasmines dhe embelsise se trendafilit, me arome pluhur Irisi

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: