Ekspres Mon Cheri + Kapsula

27617

9 900 Lekë

11 900 Lekë

Ekspres Mon Cheri + kapsula

I pari ekspres me Timer(minutazh). Llogarit kohen e pergatitjes sipas llojit te kafes qe keni kerkuar

Depozita e ujit ka kapacitet 600ml. Me pjesen e mbajteses se gotes qe levizet

Ekspresi vjen ne tre ngjyra te ndryshme se bashku me 40/120 ose 300 kapsula

Ne paketim do te gjeni edhe kapsulat me kater shije te ndryshme decaffeinato, intenso, cremoso dhe vellutato

Ekspresi mund te mbaje deri ne 10 kapsula brenda. Qendron standbye deri ne 15 minuta per te kursyer energji

Me tregues per sasine e kafes qe deshironi.

Expresi i dedikuar kapsulave me teknlologjinë Nespresso ofron edhe:

Vendosje e thjeshtë e kapsulave.

Përgatitje e thjeshtë dhe automatike e kapsulës.

Ekstrakt me presion të lartë (19 bar) për çlirimin e të
gjitha aromave.

Rrjedhje optimale dhe shpërndarje e ujit përmes kafesë.

kapsula e përdorur hidhet automatikisht në një enë grumbullimi.

Zbuloni shijet e kafese se origjines nepermjet fjales se fundit te teknologjise, vetem me ekspresin “Mon Chéri”.

E bere per tu shijuar!

Marka Mon Chéri
Fuqia ne Watt 1200W
Kapaciteti (ne Litra) 600ml
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ekspres Mon Cheri + kapsula

I pari ekspres me Timer(minutazh). Llogarit kohen e pergatitjes sipas llojit te kafes qe keni kerkuar

Depozita e ujit ka kapacitet 600ml. Me pjesen e mbajteses se gotes qe levizet

Ekspresi vjen ne tre ngjyra te ndryshme se bashku me 40/120 ose 300 kapsula

Ne paketim do te gjeni edhe kapsulat me kater shije te ndryshme decaffeinato, intenso, cremoso dhe vellutato

Ekspresi mund te mbaje deri ne 10 kapsula brenda. Qendron standbye deri ne 15 minuta per te kursyer energji

Me tregues per sasine e kafes qe deshironi.

Expresi i dedikuar kapsulave me teknlologjinë Nespresso ofron edhe:

Vendosje e thjeshtë e kapsulave.

Përgatitje e thjeshtë dhe automatike e kapsulës.

Ekstrakt me presion të lartë (19 bar) për çlirimin e të
gjitha aromave.

Rrjedhje optimale dhe shpërndarje e ujit përmes kafesë.

kapsula e përdorur hidhet automatikisht në një enë grumbullimi.

Zbuloni shijet e kafese se origjines nepermjet fjales se fundit te teknologjise, vetem me ekspresin “Mon Chéri”.

E bere per tu shijuar!

Fleta e të dhënave

Marka Mon Chéri
Fuqia ne Watt 1200W
Kapaciteti (ne Litra) 600ml

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt: