Cmim i reduktuar! AnyCast M4 Plus Wireless WiFi Display Dongle Receiver 1080P HDMI Media

AnyCast M9 Plus Wireless WiFi Display Dongle Receiver 1080P HDMI Media

30226

AnyCast M9 Plus Wireless eshte nje paisje qe ju mundeson trasmetimnin e imazhit nga smartphoni tableti apo dhe laptopi

ne cfaredolloj paisje qe ka nje porte HDMI.Mund ta shfaqni ne televizor, monitor apo edhe videoprojektor.

.Ate qe shihni ne smatphonin tuaj mund ta shfaqni edhe ne televizorin tuaj.

Mjafton qe paisja te kete nje porte HDMI ku mund te vendosni anycast dhe ju shfaqni lehtesisht imazhin.

Mund te perdoret per te pare filma apo edhe per te luajtor lojra .

Funksionon me Androit IOS Windos Mac

Bestseller 1
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

AnyCast M9 Plus Wireless eshte nje paisje qe ju mundeson trasmetimnin e imazhit nga smartphoni tableti apo dhe laptopi

ne cfaredolloj paisje qe ka nje porte HDMI.Mund ta shfaqni ne televizor, monitor apo edhe videoprojektor.

.Ate qe shihni ne smatphonin tuaj mund ta shfaqni edhe ne televizorin tuaj.

Mjafton qe paisja te kete nje porte HDMI ku mund te vendosni anycast dhe ju shfaqni lehtesisht imazhin.

Mund te perdoret per te pare filma apo edhe per te luajtor lojra .

Funksionon me Androit IOS Windos Mac

Fleta e të dhënave

Bestseller 1

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

21 produkte te tjere ne te njejten kategori: