Adaptor Universal dhe Mbrojtes Tensioni

24980

Adaptor universal dhe mbrojtes tension

Mund te perdoret per te gjithe paisjet elektronike tuaja, kompjuter TV etj

Eshtë një njësi kompakte me një përshtatës ndërkombëtar, dhe siguron mbrojtje te pasiejve elektronike nga mbitensioni.

Ky artikull me përshtatës priza në Evropë / MB / SHBA / Kinë / Japoni / Australi / Spanjë dhe pothuajse çdo vend në botë.

Ju mund ta lidhni këtë në çdo prizë të disponueshëm të energjisë dhe pastaj lidhni pajisjen tuaj me përshtatësin universal.

Nëse drita treguese shfaqet e kuqe, kjo tregon se përshtatësi universal është duke punuar.

AC input voltage:250VAC . Materiali ABS. Pa dalje USB anesore

Më shumë informacion

Adaptor universal dhe mbrojtes tension

Mund te perdoret per te gjithe paisjet elektronike tuaja, kompjuter TV etj

Eshtë një njësi kompakte me një përshtatës ndërkombëtar, dhe siguron mbrojtje te pasiejve elektronike nga mbitensioni.

Ky artikull me përshtatës priza në Evropë / MB / SHBA / Kinë / Japoni / Australi / Spanjë dhe pothuajse çdo vend në botë.

Ju mund ta lidhni këtë në çdo prizë të disponueshëm të energjisë dhe pastaj lidhni pajisjen tuaj me përshtatësin universal.

Nëse drita treguese shfaqet e kuqe, kjo tregon se përshtatësi universal është duke punuar.

AC input voltage:250VAC . Materiali ABS. Pa dalje USB anesore

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.