Mbrojtes Tensioni Logilink 230V PA0078

23847

Mbrojtes Tensioni i markes Logilink 230V modeli PA0078

Per TV, kompiutera apo pajisje te tjetra elektronike

Mbron pajisjet nga tensioni i larte i shkaktuar nga shkarkim elektrik apo faktore te tjere.

Ndermjetesues midis prizes se murit dhe kabullit te paisjes

Drita jeshile tregon qe pajisja juaj vazhdon te jete e mbrojtur nga tensioni. Tensioni : 250V Rryma : 16 A

Marka LogiLink
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mbrojtes Tensioni i markes Logilink 230V modeli PA0078

Per TV, kompiutera apo pajisje te tjetra elektronike

Mbron pajisjet nga tensioni i larte i shkaktuar nga shkarkim elektrik apo faktore te tjere.

Ndermjetesues midis prizes se murit dhe kabullit te paisjes

Drita jeshile tregon qe pajisja juaj vazhdon te jete e mbrojtur nga tensioni. Tensioni : 250V Rryma : 16 A

Fleta e të dhënave

Marka LogiLink

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë