Amplifikator 339FM

Shëno vlerësimin tënd

Amplifikator 339FM

Amplifikator 339FM

  • Garanci ne cilesi

RA0007

9 990 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Amplifikator per makine

Modeli: 339FM

Shoqerohet me telekomade

Porte SD Card dhe USB

Frekuenca nga 87.5MHz - 108.5MHz

Dimensionet: 52.5 x 27.5 x49.5 cm

  • Specifikimet
  • Garanci ne cilesi: Garanci ne cilesi