Pajisje 2 ne 1; Android TV Box dhe Marres Tokesor High Definition DVB-T2

Ktheni TV tuaj ne Smart TV dhe njekohesisht mund te shikoni te gjitha kanalet HD qe transmetohen ne territorin Shqiptar.

- Pajisja vjen me sistem Android 6.0 te instaluar.

- Pajisja vjen me aplikacionin KODI 15.2 te instaluar

Procesor CPU: Amlogic S905, 2.0GHz Quad Core.

Grafika GPU: Penta Core ARM Mali-450, 750MHz

RAM: 1 GB

Memorja e brendshme: 8GB

- Frekuencat per marresin DVB-T2: VHF: 174~230MHz / UHF: 470~862MHz per DVB-T2 / 50~868MHz per DVB-C

Suporton karte memorje SD

Mund te lidhet me internetin nepermjet fishes LAN ose Wifi (802.1.1b/g/n)

Suporton Netflix, Picasa, Youtube, etj.

Nepermjet Playstore mund te instaloni aplikacionet tuaja te preferuara.

Pajisja ka dy hyrje USB, te cilat mund ti perdorni per te pare filma ose foto, ose per te lidhur tastiere & mouse per komandim ne distance.

Dalje HDMI, per te shijuar kualitetin maksimal ne TV tuaj Full HD

Permasat e pajisjes: 110 x 130 x 30mm

High Quality Freesat GTT S905D Android 6.0 Smart TV Box H.265 HEVC DVB-T2/C Cable Satellite Receiver 1gb 8gb

Garancia 1 muaj
Sistemi Operativ Android 6.0 Marshmallow
Tipi i Lidhjes Tipi i lidhjes: Ethernet, Tipi i Lidhjes: Wireless
Numri i Portave LAN 1 Porte LAN
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Pajisje 2 ne 1; Android TV Box dhe Marres Tokesor High Definition DVB-T2

Ktheni TV tuaj ne Smart TV dhe njekohesisht mund te shikoni te gjitha kanalet HD qe transmetohen ne territorin Shqiptar.

- Pajisja vjen me sistem Android 6.0 te instaluar.

- Pajisja vjen me aplikacionin KODI 15.2 te instaluar

Procesor CPU: Amlogic S905, 2.0GHz Quad Core.

Grafika GPU: Penta Core ARM Mali-450, 750MHz

RAM: 1 GB

Memorja e brendshme: 8GB

- Frekuencat per marresin DVB-T2: VHF: 174~230MHz / UHF: 470~862MHz per DVB-T2 / 50~868MHz per DVB-C

Suporton karte memorje SD

Mund te lidhet me internetin nepermjet fishes LAN ose Wifi (802.1.1b/g/n)

Suporton Netflix, Picasa, Youtube, etj.

Nepermjet Playstore mund te instaloni aplikacionet tuaja te preferuara.

Pajisja ka dy hyrje USB, te cilat mund ti perdorni per te pare filma ose foto, ose per te lidhur tastiere & mouse per komandim ne distance.

Dalje HDMI, per te shijuar kualitetin maksimal ne TV tuaj Full HD

Permasat e pajisjes: 110 x 130 x 30mm

High Quality Freesat GTT S905D Android 6.0 Smart TV Box H.265 HEVC DVB-T2/C Cable Satellite Receiver 1gb 8gb

Fleta e të dhënave

Garancia 1 muaj
Sistemi Operativ Android 6.0 Marshmallow
Tipi i Lidhjes Tipi i lidhjes: Ethernet, Tipi i Lidhjes: Wireless
Numri i Portave LAN 1 Porte LAN

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

8 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë