Android Box Mecool M8S + DVB-T2

29875

Mecool

17

6 990 Lekë

8 990 Lekë

  • Android Box Mecool M8S + me marres DVB-T2 te integruar
  • Ktheni televizorin tuaj ne Smart TV
  • Kjo pajisje ju lejon te kryeni te gjitha veprimet qe kryeni ne smartfonin tuaj

Android Box  i markes Mecool M8S + me marres DVB-T2 te integruar

RAM 1GB, ROM 8GB. Operon me sistemin Android 7.1

Procesor CPU Amlogic S905W quad core ARM Cortex-A53 me shpejtesi 2.0 Ghz dhe penta-core GPU.

Kjo do t'ju ofrojë një përvojë fantastike kur te shikoni videot ose duke luajtur lojra.

MemorieA: RAM 1GB, ROM 8GB

Paisja ju lejon te ktheni televizorin tuaj ne Smart TV. Praktikisht kjo pajisje mundeson qe ne televizorin tuaj te kryeni cdo funksion qe kryeni ne nje Smartphone Android. 

Nepermjet telekomandes mund te lundroni ne internet, te shikoni filmat dhe sportet tuaja te preferuara online dhe te shkarkoni miliona aplikacione android. Tv Box Android ju mundeson kete dhe shume me teper.

Dalje HDMI, 2 dalje USB, HDTV,AV dhe LAN.

Support H.265 4K @30fps 10btis, VP9  Profile 2, H.264 4K @30fps

Support 2.4GHz Wifi, 100M LAN Ethernet. Me bluetooth

Marka Mecool
RAM 1 GB
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Android Box  i markes Mecool M8S + me marres DVB-T2 te integruar

RAM 1GB, ROM 8GB. Operon me sistemin Android 7.1

Procesor CPU Amlogic S905W quad core ARM Cortex-A53 me shpejtesi 2.0 Ghz dhe penta-core GPU.

Kjo do t'ju ofrojë një përvojë fantastike kur te shikoni videot ose duke luajtur lojra.

MemorieA: RAM 1GB, ROM 8GB

Paisja ju lejon te ktheni televizorin tuaj ne Smart TV. Praktikisht kjo pajisje mundeson qe ne televizorin tuaj te kryeni cdo funksion qe kryeni ne nje Smartphone Android. 

Nepermjet telekomandes mund te lundroni ne internet, te shikoni filmat dhe sportet tuaja te preferuara online dhe te shkarkoni miliona aplikacione android. Tv Box Android ju mundeson kete dhe shume me teper.

Dalje HDMI, 2 dalje USB, HDTV,AV dhe LAN.

Support H.265 4K @30fps 10btis, VP9  Profile 2, H.264 4K @30fps

Support 2.4GHz Wifi, 100M LAN Ethernet. Me bluetooth

Fleta e të dhënave

Marka Mecool
RAM 1 GB

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

9 produkte te tjere ne te njejten kategori: