Android TV Box Free Sat GT Mediabox G1

22709

13

Dekoderi qe ju lejon te ktheni televizorin tuaj ne Smart TV. Praktikisht kjo pajisje mundeson qe ne televizorin tuaj te kryeni cdo funksion qe kryeni ne nje Smartphone Android.  Nepermjet telekomandes mund te lundroni ne internet, te shikoni filmat dhe sportet tuaja te preferuara online dhe te shkarkoni miliona aplikacione android.

Android TV box me procesor Quad Core AMR Cortex A53 Processor 2.0GHz, 1GB DDR3 RAM dhe 8GB SSD memorje

Suporton HDMI me cilesi 4K me rezolucion 3840x2160 pixels, Video 3D, Online TV, radio dhe mundesi lundrimi ne internet, WIFI ose me Fish Ethernet

Android 6.0, Browser Google, suporton aplikacione te ndryshme Google Play Store.

Me Wi-FI, 2 porta USB 2.0

Ne kuti perfshihet: Dekoderi, Telekomanda, Ushqyesi, Kabell HD dhe Manual Perdorimi

Permasat e produktit: 10.5 x 10.5 x 1.5 cm

Marka Free Sat
Garancia 1 muaj
Sistemi Operativ Android 6.0
Kapaciteti 8 GB
RAM 1 GB
Procesori CPU Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 2.0GHz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Dekoderi qe ju lejon te ktheni televizorin tuaj ne Smart TV. Praktikisht kjo pajisje mundeson qe ne televizorin tuaj te kryeni cdo funksion qe kryeni ne nje Smartphone Android.  Nepermjet telekomandes mund te lundroni ne internet, te shikoni filmat dhe sportet tuaja te preferuara online dhe te shkarkoni miliona aplikacione android.

Android TV box me procesor Quad Core AMR Cortex A53 Processor 2.0GHz, 1GB DDR3 RAM dhe 8GB SSD memorje

Suporton HDMI me cilesi 4K me rezolucion 3840x2160 pixels, Video 3D, Online TV, radio dhe mundesi lundrimi ne internet, WIFI ose me Fish Ethernet

Android 6.0, Browser Google, suporton aplikacione te ndryshme Google Play Store.

Me Wi-FI, 2 porta USB 2.0

Ne kuti perfshihet: Dekoderi, Telekomanda, Ushqyesi, Kabell HD dhe Manual Perdorimi

Permasat e produktit: 10.5 x 10.5 x 1.5 cm

Fleta e të dhënave

Marka Free Sat
Garancia 1 muaj
Sistemi Operativ Android 6.0
Kapaciteti 8 GB
RAM 1 GB
Procesori CPU Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 2.0GHz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

9 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë