Android TV Box M8S Pro W

24699

Mecool

Android TV Box M8S Pro W

Me 16GB memorie dhe 2GB RAM.

Procesor CPU Amlogic S905W quad core ARM Cortex-A53 me shpejtesi 2.0 Ghz dhe penta-core GPU. Kjo do t'ju ofrojë një përvojë fantastike kur te shikoni videot ose duke luajtur lojra.

Paisja ju lejon te ktheni televizorin tuaj ne Smart TV. Praktikisht kjo pajisje mundeson qe ne televizorin tuaj te kryeni cdo funksion qe kryeni ne nje Smartphone Android. 

Nepermjet telekomandes mund te lundroni ne internet, te shikoni filmat dhe sportet tuaja te preferuara online dhe te shkarkoni miliona aplikacione android. Tv Box Android ju mundeson kete dhe shume me teper.

Me sistem operativ Android 7.1.1 Suporton HDMI me cilesi 4K, Video 3D, Online TV, radio dhe mundesi lundrimi ne internet, WIFI ose me Fishe Ethernet  10 / 100M 

Nga ana tjetër, M8S Pro W është gjithashtu zgjidhja më e mirë për argëtimin tuaj familjar, ju mund të beheni bashke me anëtarët e familjes tuaj dhe të luani lojëra ose të shikoni televizorë së bashku. 

Memorja e brendshme mund te zgjerohet nepermjet kartes micro SD card deri ne 32GB

Ka 2 porta USB 2.0, HDTV, DC, AV, RJ45, micro SD card

Ka porte ethernet per lidhje me te mire me internet. Se bashku me paisjen vjen edhe telekomanda qe punon me 2 bateri AAA qe nuk jane te perfshira.

Marka M8S
Garancia 1 muaj
Sistemi Operativ Android 7.1.1
Kapaciteti 16 GB
RAM RAM 2 GB
Procesori CPU Procesori CPU: Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 2.0GHz
Porta USB 2 Porta usb
Tipi i Lidhjes Tipi i lidhjes: Ethernet, Tipi i Lidhjes: Wireless
Shpejtesia e LAN Shpejtesia e LAN: 10/100
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)
Permasat (cm) 10.2 x 10.2 x 2.1 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Android TV Box M8S Pro W

Me 16GB memorie dhe 2GB RAM.

Procesor CPU Amlogic S905W quad core ARM Cortex-A53 me shpejtesi 2.0 Ghz dhe penta-core GPU. Kjo do t'ju ofrojë një përvojë fantastike kur te shikoni videot ose duke luajtur lojra.

Paisja ju lejon te ktheni televizorin tuaj ne Smart TV. Praktikisht kjo pajisje mundeson qe ne televizorin tuaj te kryeni cdo funksion qe kryeni ne nje Smartphone Android. 

Nepermjet telekomandes mund te lundroni ne internet, te shikoni filmat dhe sportet tuaja te preferuara online dhe te shkarkoni miliona aplikacione android. Tv Box Android ju mundeson kete dhe shume me teper.

Me sistem operativ Android 7.1.1 Suporton HDMI me cilesi 4K, Video 3D, Online TV, radio dhe mundesi lundrimi ne internet, WIFI ose me Fishe Ethernet  10 / 100M 

Nga ana tjetër, M8S Pro W është gjithashtu zgjidhja më e mirë për argëtimin tuaj familjar, ju mund të beheni bashke me anëtarët e familjes tuaj dhe të luani lojëra ose të shikoni televizorë së bashku. 

Memorja e brendshme mund te zgjerohet nepermjet kartes micro SD card deri ne 32GB

Ka 2 porta USB 2.0, HDTV, DC, AV, RJ45, micro SD card

Ka porte ethernet per lidhje me te mire me internet. Se bashku me paisjen vjen edhe telekomanda qe punon me 2 bateri AAA qe nuk jane te perfshira.

Fleta e të dhënave

Marka M8S
Garancia 1 muaj
Sistemi Operativ Android 7.1.1
Kapaciteti 16 GB
RAM RAM 2 GB
Procesori CPU Procesori CPU: Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 2.0GHz
Porta USB 2 Porta usb
Tipi i Lidhjes Tipi i lidhjes: Ethernet, Tipi i Lidhjes: Wireless
Shpejtesia e LAN Shpejtesia e LAN: 10/100
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)
Permasat (cm) 10.2 x 10.2 x 2.1 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

6 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë