Apple TV me kapacitet 32GB modeli MR912MP/A

Gjenerata e 4-tert e paisjeve apple qe ju ofrojne mundesine te lidhni paisjen tuaj celulare apple me televizorin

Kjo fale opsionit air mode ne telefonin tuaj ju mund te kaloni video foto filma apo muzike diekt ne televizor

Apple TV shoqeohet edhe me telekomanden dhe programe te veta te instaluara si netflix, youtube e shume te tjera

Telekomanda ka opsionin siri, TV/Home/ volumin, play/pause/menu dhe mikrofon dual edhe per SIRI-n

Mjafton ta lidhni me internetin e shtepise tuaj dhe adresen Apple ID dhe eshte gati per tu perdorur

Me rezolucion FULL HD dhe procesor A8 64bit. Me karte grafike, fishe HDMI qe lidh paisjen me TV dhe USB tipi C

Paisja ka vend per energjine , porte 10/100 ethernet 

Permasat e paisjes 98x98x35mm ndersa telekomanda 38x124x6,3mm

Marka Apple
Garancia 1 vit
Kapaciteti 32 GB
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Apple TV me kapacitet 32GB modeli MR912MP/A

Gjenerata e 4-tert e paisjeve apple qe ju ofrojne mundesine te lidhni paisjen tuaj celulare apple me televizorin

Kjo fale opsionit air mode ne telefonin tuaj ju mund te kaloni video foto filma apo muzike diekt ne televizor

Apple TV shoqeohet edhe me telekomanden dhe programe te veta te instaluara si netflix, youtube e shume te tjera

Telekomanda ka opsionin siri, TV/Home/ volumin, play/pause/menu dhe mikrofon dual edhe per SIRI-n

Mjafton ta lidhni me internetin e shtepise tuaj dhe adresen Apple ID dhe eshte gati per tu perdorur

Me rezolucion FULL HD dhe procesor A8 64bit. Me karte grafike, fishe HDMI qe lidh paisjen me TV dhe USB tipi C

Paisja ka vend per energjine , porte 10/100 ethernet 

Permasat e paisjes 98x98x35mm ndersa telekomanda 38x124x6,3mm

Fleta e të dhënave

Marka Apple
Garancia 1 vit
Kapaciteti 32 GB
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

8 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë