Android TV Box Mini M8S II

17249

6 990 Lekë

8 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Dekoderi qe ju lejon te ktheni televizorin tuaj ne Smart TV. Praktikisht kjo pajisje mundeson qe ne televizorin tuaj te kryeni cdo funksion qe kryeni ne nje Smartphone Android.  Nepermjet telekomandes mund te lundroni ne internet, te shikoni filmat dhe sportet tuaja te preferuara online dhe te shkarkoni miliona aplikacione android. Tv Box Android ju mundeson kete dhe shume me teper.

Android TV box me procesor Amlogic S905X Quad Core, 2GB DDR3 RAM dhe 8GB SSD memorje

Android Lollipop 6.0, Browser Google, suporton miliona aplikacione te Google Play Store.
Permasat e Android Box 11 x 11 x 1.7 c,
Procesori me i fundit Amlogic Amlogic S905X Quad Core ARM Cortex-A53 CPU 2GHz (DVFS)
Sistem Operativ Android 6.0
Menuja e disponueshme ne disa gjuhe
Grafika (GPU) Penta Core ARM Mali450 GPU up to 750MHz+(DVFS)
RAM 2GB DDR3
Memojra 8GB SSD
Lidhje me internet Wirelss ose me fishe
Bluetooth 4.0
Memorja mund te shtohet edhe me 32GB nepermjet kartes Micro SD
Portat: 2 porta USB 2.0, 1 porte HDMI, 1 porte per fishe interneti, 1 porte SPDIF, i porte per karte Micro SD
Suporton cilesi figure 4K ultra HD 60fps.


http://www.i-esmartech.com/upfile/images/2c/20170221101624664.jpg

http://www.i-esmartech.com/upfile/images/3c/20170221101631718.jpg

Garancia 1 muaj
Servis i Garantuar Servis i Garantuar

Më shumë informacion

Dekoderi qe ju lejon te ktheni televizorin tuaj ne Smart TV. Praktikisht kjo pajisje mundeson qe ne televizorin tuaj te kryeni cdo funksion qe kryeni ne nje Smartphone Android.  Nepermjet telekomandes mund te lundroni ne internet, te shikoni filmat dhe sportet tuaja te preferuara online dhe te shkarkoni miliona aplikacione android. Tv Box Android ju mundeson kete dhe shume me teper.

Android TV box me procesor Amlogic S905X Quad Core, 2GB DDR3 RAM dhe 8GB SSD memorje

Android Lollipop 6.0, Browser Google, suporton miliona aplikacione te Google Play Store.
Permasat e Android Box 11 x 11 x 1.7 c,
Procesori me i fundit Amlogic Amlogic S905X Quad Core ARM Cortex-A53 CPU 2GHz (DVFS)
Sistem Operativ Android 6.0
Menuja e disponueshme ne disa gjuhe
Grafika (GPU) Penta Core ARM Mali450 GPU up to 750MHz+(DVFS)
RAM 2GB DDR3
Memojra 8GB SSD
Lidhje me internet Wirelss ose me fishe
Bluetooth 4.0
Memorja mund te shtohet edhe me 32GB nepermjet kartes Micro SD
Portat: 2 porta USB 2.0, 1 porte HDMI, 1 porte per fishe interneti, 1 porte SPDIF, i porte per karte Micro SD
Suporton cilesi figure 4K ultra HD 60fps.


http://www.i-esmartech.com/upfile/images/2c/20170221101624664.jpg

http://www.i-esmartech.com/upfile/images/3c/20170221101631718.jpg

Fleta e të dhënave

Garancia 1 muaj
Servis i Garantuar Servis i Garantuar

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: