Antene e jashtme modeli HD 204Z + Kabell

Frekuenca e operimit 470-806 mhZ me cilesi mjaft te larte transmetimi

Strukture funksionale kundrejt te gjitha kushteve atmosferike. Materiali alumin i lemuar me disa pjese plastike qe durojne deri -40 grade dhe +50 grade

Dizenjo tradicionale dhe mjaft e lehte per tu montuar

Antena ka nje kabell me gjatesi 12 metra

Gjatesia e kordonit 12m
Frekuenca 470-862 mHz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Antene e jashtme modeli HD 204Z + Kabell

Frekuenca e operimit 470-806 mhZ me cilesi mjaft te larte transmetimi

Strukture funksionale kundrejt te gjitha kushteve atmosferike. Materiali alumin i lemuar me disa pjese plastike qe durojne deri -40 grade dhe +50 grade

Dizenjo tradicionale dhe mjaft e lehte per tu montuar

Antena ka nje kabell me gjatesi 12 metra

Fleta e të dhënave

Gjatesia e kordonit 12m
Frekuenca 470-862 mHz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë