Antene HDTV Indoor HD-030

20486

Antene e brendshme per televizor

Modeli HF-030 me ngjyre te zeze

Merr kanale dixhitale dhe HDTV

Dizenjo inovative, e holle dhe mjaft praktike

Instalohet thjeshte dhe nuk ka nevoje per montim

* Frekuenca: 470-862MHz *Output: 75Ω * Raporti i Valës së Përhershme: ≤1.5 * 

Frekuenca 470-862MHz
Gjatesia e kabullit 3 m
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Antene e brendshme per televizor

Modeli HF-030 me ngjyre te zeze

Merr kanale dixhitale dhe HDTV

Dizenjo inovative, e holle dhe mjaft praktike

Instalohet thjeshte dhe nuk ka nevoje per montim

* Frekuenca: 470-862MHz *Output: 75Ω * Raporti i Valës së Përhershme: ≤1.5 * 

Fleta e të dhënave

Frekuenca 470-862MHz
Gjatesia e kabullit 3 m

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë