Impiant Cd Philips AZ780/12

13528

13 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Impiant Cd Philips

Modeli: AZ780/12

Radio: Po

Me 2 bokse dhe 1 vend per CD

Fuqia dalese: 2 W

Riprodhimi i CD: CD, CD-R, CD-RW

Me porte per USB dhe MP3.

Ekrani: LCD

Permasat (GJ X L X TH): 270 x 435 x 170 mm

Marka Philips
Garancia 2 vjet

Më shumë informacion

Impiant Cd Philips

Modeli: AZ780/12

Radio: Po

Me 2 bokse dhe 1 vend per CD

Fuqia dalese: 2 W

Riprodhimi i CD: CD, CD-R, CD-RW

Me porte per USB dhe MP3.

Ekrani: LCD

Permasat (GJ X L X TH): 270 x 435 x 170 mm

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 2 vjet