Impiant LG CM1530

13525

9 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Impiant LG

Modeli: CM1530

Radio: PO / RDS

Me 2 bokse dhe 1 vend per CD

Me porte per USB dhe MP3

Hyrje AUX

Ekrani: LCD

Rregullim i zerit (EQ) dhe rregullim bass (Treble).

Marka LG
Garancia 1 vit

Më shumë informacion

Impiant LG

Modeli: CM1530

Radio: PO / RDS

Me 2 bokse dhe 1 vend per CD

Me porte per USB dhe MP3

Hyrje AUX

Ekrani: LCD

Rregullim i zerit (EQ) dhe rregullim bass (Treble).

Fleta e të dhënave

Marka LG
Garancia 1 vit