Impiant Philips AZ215B

13524

6 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Impiant Philips

Modeli: AZ215B

Radio: FM

Me 2 bokse dhe 1 vend per CD

Riprodhimi i CD: CD, CD-R, CD-RW

Rregullimi bass / treble: Bass Boost

Ekrani: LCD

Permasat (GJ X L X TH): 252 x 232 x 124 mm

Pesha: 1 kg

Marka Philips
Garancia 1 vit

Më shumë informacion

Impiant Philips

Modeli: AZ215B

Radio: FM

Me 2 bokse dhe 1 vend per CD

Riprodhimi i CD: CD, CD-R, CD-RW

Rregullimi bass / treble: Bass Boost

Ekrani: LCD

Permasat (GJ X L X TH): 252 x 232 x 124 mm

Pesha: 1 kg

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 1 vit