Impiant Sony CMTS40D

13529

19 900 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Impiant Sony

Modeli: CMTS40D

Radio: FM / RDS

Me 2 bokse dhe 1 vend per CD

Fuqia dalese: 50 W

Riprodhimi i CD: CD, DVD

Hyrja AUX: Audio in

Ekrani: LCD

Tensioni: 230 V

Pesha: 4.8 kg

Marka Sony
Garancia 1 vit

Më shumë informacion

Impiant Sony

Modeli: CMTS40D

Radio: FM / RDS

Me 2 bokse dhe 1 vend per CD

Fuqia dalese: 50 W

Riprodhimi i CD: CD, DVD

Hyrja AUX: Audio in

Ekrani: LCD

Tensioni: 230 V

Pesha: 4.8 kg

Fleta e të dhënave

Marka Sony
Garancia 1 vit