Boks Mural Kundra-Shiut 5 Core 5C-12T

Shëno vlerësimin tënd

Boks Mural Kundra-Shiut 5 Core 5C-12T

Boks Mural Kundra-Shiut 5 Core 5C-12T

RA0011

5 990 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen