Byzylyk Smart Fitness Tracker

Lidhet me telefonin tuaj nepermjet aplikacionit Mi Band.

Regjistron aktivitetin e perditshem fizik gjate gjithe dites.

Llogarit distancen e ecjes dhe konsumin e kalorive.

Vibrim smart per tju zgjuar: mjafton te caktoni orarin e zgjimit dhe kapsula do filloje te vibroje

30 minuta ne advance duke e shtuar ndjesine, qe ju te zgjoheni ne menyre natyrale dhe pa u stresuar.

Ju njofton per thirrjet e telefonit edhe kur ju nuk e degjoni ate.

I pershtatshem per telefonat me sistem Android. 

Ngjyra e zeze, blu ose jeshile

Më shumë informacion

Byzylyk Smart Fitness Tracker

Lidhet me telefonin tuaj nepermjet aplikacionit Mi Band.

Regjistron aktivitetin e perditshem fizik gjate gjithe dites.

Llogarit distancen e ecjes dhe konsumin e kalorive.

Vibrim smart per tju zgjuar: mjafton te caktoni orarin e zgjimit dhe kapsula do filloje te vibroje

30 minuta ne advance duke e shtuar ndjesine, qe ju te zgjoheni ne menyre natyrale dhe pa u stresuar.

Ju njofton per thirrjet e telefonit edhe kur ju nuk e degjoni ate.

I pershtatshem per telefonat me sistem Android. 

Ngjyra e zeze, blu ose jeshile

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë