Marres Dixhital DVB-T2 Sky Box 168 HD

20558

Marres tokesor dixhital standart DVB-T2 Sky Box HD

Me funksion rregjistrimi lejon marrjen e te gjithe kanaleve televizive ne cilesi HD

Ka nje porte USB qe lejon lidhjen me USB te jashtme per te luajtur video fotot muzike etj

Cilesi e shkelqyer imazhi, program udhezues, liste kanalesh te preferuara

Marrja e DVB-T / T2 sinjal televiziv digjital në TV analog

Memorje për kanale 999 televizive dhe radio stacione.

Frekuenca: 174-858 MHz.Suporton formatete MPEG-1,2 / MPEG4 / H.264.

Rezolucion video: 1080p, 1080i, 720p, 576p, 576і.

Menu multi gjuheshe.   Audio Digital / video output HDMI

Kërkimi automatik dhe manual të gjitha kanalet, teletexr dhe titra

Vjen se bashku me nje telekomande dhe fishen lidhese me 3 ngjyra

KUJDES! Para se te filloni kerkimin automatik te kanaleve zgjidhni shtetin Itali ne Menune e dekoderit

Rezolucioni 174-858 MHz.
Porta USB 1 Porte USB
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Permasat (cm) 17 x 9 x 3.5 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Marres tokesor dixhital standart DVB-T2 Sky Box HD

Me funksion rregjistrimi lejon marrjen e te gjithe kanaleve televizive ne cilesi HD

Ka nje porte USB qe lejon lidhjen me USB te jashtme per te luajtur video fotot muzike etj

Cilesi e shkelqyer imazhi, program udhezues, liste kanalesh te preferuara

Marrja e DVB-T / T2 sinjal televiziv digjital në TV analog

Memorje për kanale 999 televizive dhe radio stacione.

Frekuenca: 174-858 MHz.Suporton formatete MPEG-1,2 / MPEG4 / H.264.

Rezolucion video: 1080p, 1080i, 720p, 576p, 576і.

Menu multi gjuheshe.   Audio Digital / video output HDMI

Kërkimi automatik dhe manual të gjitha kanalet, teletexr dhe titra

Vjen se bashku me nje telekomande dhe fishen lidhese me 3 ngjyra

KUJDES! Para se te filloni kerkimin automatik te kanaleve zgjidhni shtetin Itali ne Menune e dekoderit

Fleta e të dhënave

Rezolucioni 174-858 MHz.
Porta USB 1 Porte USB
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Permasat (cm) 17 x 9 x 3.5 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

<