Dekoder DVB-T2 TUNER VIVAX IMAGO 154

19420

Dekoder i domosdoshem per te pare kanalet Dixhitale Tokesore te gjenerates se dyte DVD-T2

Tashme te gjitha kanalet tokesore Shqiptare kane nisur procesin e dixhitalizimit dhe me marresin e vjeter te TV tuaj nuk do te jete e mundur te shikoni transmetimet e tyre. Dekoderi DVB-T2 Vivax mundeson qe duke e lidhur me nje antenet te thjeshte tokesore dhe me TV, ju te shikoni kanalet Dixhitale pa Pagese, pra mund te shikoni vetem ato kanale publike te cilat nuk eshte e nevojshme te paguash per t'i pare.

Cilesi Full HD, suport per te gjitha kanalet Televizive

Lidhje HDMI dhe Scart me Televizorin (Dekoderi nuk ka fishe lidhese te perfshire)

Me porte USB dhe funsksion PVR per te regjistruar Programe Televizive dhe per te shfaqur materialet audio ose video nga USB.

Kompatibel me MPEG2 dhe MPEG4

Input dhe Output per antene

Permasat e produktit: 14,4 x 16,4 x 5 cm

PER TE LEXUAR MANUALIN E PERDORIMIT NE DISA GJUHE, PERFSHIRE DHE GJUHEN SHQIPE, KLIKO KETU  FAQE 79 - 115

Permasa 12.5 x 7.5 x 3 cm
Pesha 200 gram
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Dekoder i domosdoshem per te pare kanalet Dixhitale Tokesore te gjenerates se dyte DVD-T2

Tashme te gjitha kanalet tokesore Shqiptare kane nisur procesin e dixhitalizimit dhe me marresin e vjeter te TV tuaj nuk do te jete e mundur te shikoni transmetimet e tyre. Dekoderi DVB-T2 Vivax mundeson qe duke e lidhur me nje antenet te thjeshte tokesore dhe me TV, ju te shikoni kanalet Dixhitale pa Pagese, pra mund te shikoni vetem ato kanale publike te cilat nuk eshte e nevojshme te paguash per t'i pare.

Cilesi Full HD, suport per te gjitha kanalet Televizive

Lidhje HDMI dhe Scart me Televizorin (Dekoderi nuk ka fishe lidhese te perfshire)

Me porte USB dhe funsksion PVR per te regjistruar Programe Televizive dhe per te shfaqur materialet audio ose video nga USB.

Kompatibel me MPEG2 dhe MPEG4

Input dhe Output per antene

Permasat e produktit: 14,4 x 16,4 x 5 cm

PER TE LEXUAR MANUALIN E PERDORIMIT NE DISA GJUHE, PERFSHIRE DHE GJUHEN SHQIPE, KLIKO KETU  FAQE 79 - 115

Fleta e të dhënave

Permasa 12.5 x 7.5 x 3 cm
Pesha 200 gram

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

<