Cmim i reduktuar! Fuego Dekoder DVB-T2 + Usb Media Player H246 BT2

Fuego Dekoder DVB-T2 + Usb Media Player H246 BT2

31335

Fuego

Dekoder DVB-T2 nga  Fuego

Aparat i domosdoshem per te pare kanalet Dixhitale Tokesore te gjenerates se dyte DVD-T2

Cilesi e larte imazhi, suport per te gjitha kanalet Televizivem

Usb Media Player ju jep mundesine qe gjithcka qe keni ne usb mund ti jepni play.Filma Foto Muzike

Dalje HDMI, USB 2.0. 

Vjen se bashku me telekomanden, me fishen lidhese dhe ushqyesin

Marka Fuego
Garancia 3 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Dekoder DVB-T2 nga  Fuego

Aparat i domosdoshem per te pare kanalet Dixhitale Tokesore te gjenerates se dyte DVD-T2

Cilesi e larte imazhi, suport per te gjitha kanalet Televizivem

Usb Media Player ju jep mundesine qe gjithcka qe keni ne usb mund ti jepni play.Filma Foto Muzike

Dalje HDMI, USB 2.0. 

Vjen se bashku me telekomanden, me fishen lidhese dhe ushqyesin

Fleta e të dhënave

Marka Fuego
Garancia 3 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

4 produkte te tjere ne te njejten kategori: