Cmim i reduktuar! Dekoder DVB T2 + Youtube

Dekoder DVB T2 + Youtube

30223

Dekoder DVB-T2 Tuner + Youtube, 

Aparat i domosdoshëm për të parë kanalet Dixhitale Tokësore të gjeneratës së dytë DVD-T2 

Ka te integruar perforcuesin e sinjalit,i cili ben te mundur kapjen e sinjalit edhe ne zonat me te thella  ku sinjali eshte i dobet.

Menuja e apartit eshte shqip,e cila e ben lehtesisht te perdorshme nga te gjith pjestaret e familjes.

Ka nje porte USB te cilen mund ta perdorni si MultiMedia Playerte mirefillte  per te pare video foto apo edhe per te degjuar muzike.

Dekoderi ka te instaluar edhe Youtube ,  Googel Map dhe 2 lojra per kohen tuaj te lire.

Cilesi Full HD 1080P,

Mund te lidhet me internet nepermjet nje usb wireles.

 

Më shumë informacion

Dekoder DVB-T2 Tuner + Youtube, 

Aparat i domosdoshëm për të parë kanalet Dixhitale Tokësore të gjeneratës së dytë DVD-T2 

Ka te integruar perforcuesin e sinjalit,i cili ben te mundur kapjen e sinjalit edhe ne zonat me te thella  ku sinjali eshte i dobet.

Menuja e apartit eshte shqip,e cila e ben lehtesisht te perdorshme nga te gjith pjestaret e familjes.

Ka nje porte USB te cilen mund ta perdorni si MultiMedia Playerte mirefillte  per te pare video foto apo edhe per te degjuar muzike.

Dekoderi ka te instaluar edhe Youtube ,  Googel Map dhe 2 lojra per kohen tuaj te lire.

Cilesi Full HD 1080P,

Mund te lidhet me internet nepermjet nje usb wireles.

 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

4 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë