Dekoderi Free Sat V8 SUPER mundeson qe duke e lidhur me nje antenet te thjeshte tokesore dhe me TV, ju te shikoni kanalet Dixhitale pa Pagese, pra mund te shikoni vetem ato kanale publike te cilat nuk eshte e nevojshme te paguash per t'i pare.

Dekoder marres satelitor e markes Free Sat V8 SUPER

Nje marres dixhital satelitor DVB-S2 qe merr sinjalin televiziv ne stacionin satelitor dhe e transmeton ate ne sinjal te lexueshem

Me 1000 kanale TV dhe Radio

Kerkim automatik kanalesh, manuale dhe ne rrjet

Funksioni i editimit të kanalit (favorit, lëviz, bllokoj, kalo, fshi, riemëro gjej, lloji etj)

Kontrolli prindëror për kanalet. Teletekst

Se bashku me dekoderin merni fishen , telekomanden, ushqyesin dhe manualine  perdorimit

Tashme te gjitha kanalet tokesore Shqiptare kane nisur procesin e dixhitalizimit dhe me marresin e vjeter te TV tuaj nuk do te jete e mundur te shikoni transmetimet e tyre.

Marka Free Sat
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Dekoderi Free Sat V8 SUPER mundeson qe duke e lidhur me nje antenet te thjeshte tokesore dhe me TV, ju te shikoni kanalet Dixhitale pa Pagese, pra mund te shikoni vetem ato kanale publike te cilat nuk eshte e nevojshme te paguash per t'i pare.

Dekoder marres satelitor e markes Free Sat V8 SUPER

Nje marres dixhital satelitor DVB-S2 qe merr sinjalin televiziv ne stacionin satelitor dhe e transmeton ate ne sinjal te lexueshem

Me 1000 kanale TV dhe Radio

Kerkim automatik kanalesh, manuale dhe ne rrjet

Funksioni i editimit të kanalit (favorit, lëviz, bllokoj, kalo, fshi, riemëro gjej, lloji etj)

Kontrolli prindëror për kanalet. Teletekst

Se bashku me dekoderin merni fishen , telekomanden, ushqyesin dhe manualine  perdorimit

Tashme te gjitha kanalet tokesore Shqiptare kane nisur procesin e dixhitalizimit dhe me marresin e vjeter te TV tuaj nuk do te jete e mundur te shikoni transmetimet e tyre.

Fleta e të dhënave

Marka Free Sat
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

4 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë