Dekoder Hoobart DVB-T2

24825

Hoobart

Dekoder DVB-T2 Tuner nga marka Hoobart 

Aparat i domosdoshëm për të parë kanalet Dixhitale Tokësore të gjeneratës së dytë DVD-T2

Cilesi Full HD, suport per te gjitha kanalet Televizive

Dalje HDMI, USB 2.0. Me porte USB dhe funsksion PVR per te regjistruar Programe Televizive dhe per te shfaqur materialet audio ose video nga USB.

Vjen se bashku me telekomanden, me fishen lidhese dhe ushqyesin

Marka Hoobart
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Dekoder DVB-T2 Tuner nga marka Hoobart 

Aparat i domosdoshëm për të parë kanalet Dixhitale Tokësore të gjeneratës së dytë DVD-T2

Cilesi Full HD, suport per te gjitha kanalet Televizive

Dalje HDMI, USB 2.0. Me porte USB dhe funsksion PVR per te regjistruar Programe Televizive dhe per te shfaqur materialet audio ose video nga USB.

Vjen se bashku me telekomanden, me fishen lidhese dhe ushqyesin

Fleta e të dhënave

Marka Hoobart
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

4 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë