D-Link IP Camera Wireless N Network Day

22278

D-Link

Kamera me wireless e markes D-Link IP Camera Wireless N Network Day

VGA CMOS sensor, 4X digital zoom, me mikrofon te integruar

Mund te beni Zoom pamjen e kameres 4x zoom dixhital.

Kamera eshte me Wi-Fi dhe sherben si nje sy i dyte ne shtepine ose zyren tuaj.

Nje cilesi mjaft e mire imazhi dhe rregjistrim video, kamera VGA, sensor CMOS

Sensoret kapin cdo levizje ne shtepi apo zyren tuaj dhe ju dergon automatikisht njoftime ne adresen tuaj te e-mailit

Lidhet nepermjet aplikacionit falas MYDLINK ne AppStore, Play Store ose Windows Phone Store.

 Dallon objekte ne distance deri ne 5 metra

 Videoja format MJPEG (640 x 480 at 20 fps/320 x 240 / 160 x 112 at 30 fps)

Kamera eshte e sigurte me paword authentication.

Sistemi i operimit Microsoft Windows 8/7/Vista or Mac OS X 10.6 ose me i avancuar. Ngjyra e bardhe

Ne kuti perfshihet kamera, ushqyesi, kabell ethernet dhe guida

Kendi i pamjes:
(H) 45.3°
(V) 34.5°
(D) 54.9°

Rezolucioni i videos 640 x 480

Marka D-Link
Tipi i Lidhjes Tipi i Lidhjes: Wireless
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kamera me wireless e markes D-Link IP Camera Wireless N Network Day

VGA CMOS sensor, 4X digital zoom, me mikrofon te integruar

Mund te beni Zoom pamjen e kameres 4x zoom dixhital.

Kamera eshte me Wi-Fi dhe sherben si nje sy i dyte ne shtepine ose zyren tuaj.

Nje cilesi mjaft e mire imazhi dhe rregjistrim video, kamera VGA, sensor CMOS

Sensoret kapin cdo levizje ne shtepi apo zyren tuaj dhe ju dergon automatikisht njoftime ne adresen tuaj te e-mailit

Lidhet nepermjet aplikacionit falas MYDLINK ne AppStore, Play Store ose Windows Phone Store.

 Dallon objekte ne distance deri ne 5 metra

 Videoja format MJPEG (640 x 480 at 20 fps/320 x 240 / 160 x 112 at 30 fps)

Kamera eshte e sigurte me paword authentication.

Sistemi i operimit Microsoft Windows 8/7/Vista or Mac OS X 10.6 ose me i avancuar. Ngjyra e bardhe

Ne kuti perfshihet kamera, ushqyesi, kabell ethernet dhe guida

Kendi i pamjes:
(H) 45.3°
(V) 34.5°
(D) 54.9°

Rezolucioni i videos 640 x 480

Fleta e të dhënave

Marka D-Link
Tipi i Lidhjes Tipi i Lidhjes: Wireless

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

18 produkte te tjere ne te njejten kategori: