Cmim i reduktuar! Set Kamera Dahua HDCVI KIT 720P

Set Kamera Dahua HDCVI KIT 720P

24082

16 990 Lekë

19 990 Lekë

Add to wishlist

Set kamera sigurie nga marka Dahua HDCVI KIT 

Kamera e sigurise vjen se bashku me disa aksesore dhe nje kabell me gjatesi 18metra

Kamera ka cilesi figure HD 720P

Seti permban 4 kamera sigurie(2-HFW1000R/2-HDW1200R) qe mund ti montoni ne shtepine tuaj, nje DVR- HCVR5104HS-S3

(pajisje rregjistrimi) suporton Hard Disk deri ne 6TB (i cili nuk eshte i perfshire), karikuesin per 4 kamera, Security Sign x5 dhe kabujt me gjatesi 18 metra

Ky sistem permban gjithcka qe ju duhet per te siguruar ambientin e brendshem te shtepise apo bisnezit tuaj.

Ky sistem ka te perfshire 4 channel BNC DVR dhe lejon shikimin e kater kamerave me kanale te ndryshme nepermjet Televizorit, Monitorit ose Celularit tuaj smartfone.

Shume i thjeshte ne perdorim. Mjafton qe ju te shkarkoni Aplikacionin ne AppStore ose PlayStore dhe ta lidhni me sherbimin e internetit. (Duhet te keni sherbim interneti tek pajisja e Rregjistrimit).

Pajisja dhe Programi i rregjistrimit ju lejon qe te zgjidhni se cilat kamera doni te shikoni. Me ane te programit te rregjistrimit mund te pergjidhni dhe te shikoni rregjistrimet e bera sipas dates, ores ose  kamerave.

Komprensimi per regjistrim H.264/G.711

Regjistrim live deri ne 4 kamera.

Porte HDMI per lidhje me TV

Porte VGA per lidhje me PC.

2 Porta USB 2.0 per transportimin e videos.

Kapaciteti i zgjerimit te memories deri ne 6TB.

Kamera 1 Megapixel CMOS

Marka Dahua
Garancia 2 vjet
Porta USB 2 Porta usb
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)
Rekomandim Home Po
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set kamera sigurie nga marka Dahua HDCVI KIT 

Kamera e sigurise vjen se bashku me disa aksesore dhe nje kabell me gjatesi 18metra

Kamera ka cilesi figure HD 720P

Seti permban 4 kamera sigurie(2-HFW1000R/2-HDW1200R) qe mund ti montoni ne shtepine tuaj, nje DVR- HCVR5104HS-S3

(pajisje rregjistrimi) suporton Hard Disk deri ne 6TB (i cili nuk eshte i perfshire), karikuesin per 4 kamera, Security Sign x5 dhe kabujt me gjatesi 18 metra

Ky sistem permban gjithcka qe ju duhet per te siguruar ambientin e brendshem te shtepise apo bisnezit tuaj.

Ky sistem ka te perfshire 4 channel BNC DVR dhe lejon shikimin e kater kamerave me kanale te ndryshme nepermjet Televizorit, Monitorit ose Celularit tuaj smartfone.

Shume i thjeshte ne perdorim. Mjafton qe ju te shkarkoni Aplikacionin ne AppStore ose PlayStore dhe ta lidhni me sherbimin e internetit. (Duhet te keni sherbim interneti tek pajisja e Rregjistrimit).

Pajisja dhe Programi i rregjistrimit ju lejon qe te zgjidhni se cilat kamera doni te shikoni. Me ane te programit te rregjistrimit mund te pergjidhni dhe te shikoni rregjistrimet e bera sipas dates, ores ose  kamerave.

Komprensimi per regjistrim H.264/G.711

Regjistrim live deri ne 4 kamera.

Porte HDMI per lidhje me TV

Porte VGA per lidhje me PC.

2 Porta USB 2.0 per transportimin e videos.

Kapaciteti i zgjerimit te memories deri ne 6TB.

Kamera 1 Megapixel CMOS

Fleta e të dhënave

Marka Dahua
Garancia 2 vjet
Porta USB 2 Porta usb
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)
Rekomandim Home Po

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorët

18 produkte te tjere ne te njejten kategori: