Kamera e markes Tp-Link qe do sherbej si nje sy i dyte ne shtepine ose zyren tuaj.

Lidhet nepermjet aplikacionit tpCamera ne sistemet iOS ose android.

Nepermjet kesaj kamere mund te kontrolloni shtepine ose zyren nga kudo qe te jeni.

Nje njoftim i menjehershem dotju vije me email nese vihen re levizja ne ambjentin ku eshte kamera.

Lidhje e qendrueshme WLAN me shpejtesi 300Mbit/s.

Mund te beni Zoom pamjen e kameres. E thjeshte per tu lidhur.

Ngjyra e bardhe. Ne kuti perfshihet kamera, ushqyesi, kabllo LAN RJ45 dhe guida.

Marka TP Link
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kamera e markes Tp-Link qe do sherbej si nje sy i dyte ne shtepine ose zyren tuaj.

Lidhet nepermjet aplikacionit tpCamera ne sistemet iOS ose android.

Nepermjet kesaj kamere mund te kontrolloni shtepine ose zyren nga kudo qe te jeni.

Nje njoftim i menjehershem dotju vije me email nese vihen re levizja ne ambjentin ku eshte kamera.

Lidhje e qendrueshme WLAN me shpejtesi 300Mbit/s.

Mund te beni Zoom pamjen e kameres. E thjeshte per tu lidhur.

Ngjyra e bardhe. Ne kuti perfshihet kamera, ushqyesi, kabllo LAN RJ45 dhe guida.

Fleta e të dhënave

Marka TP Link

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

6 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë