Mates Aktiviteti Fitbit Charge Large

11985

19 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Ky eshte matesi i aktivitetit qe do ju lehtesoj rutinen e perditshme

Mat gjithe aktivitetin e dites
Mat hapat, Distancen, kalorite e djegura, katet qe keni ngjitur dhe minutat qe keni qene aktiv

Ore + Ekran

Shikoni statistikat ditore te aktivitetit tuaj, dhe opsionet e ndryshme ne ekranin OLED

Identifikimi i Telefonatave
Mund te shikoni kush po ju telefonon, dhe notifikime te tjera

Jetgjatesi e baterise
Bateria zgjat me shume se cdo mates aktiviteti tjeter, 7 deri ne 10 dite

Monitoron gjumin automatikisht dhe vendos Alarm per tju zgjuar qetesisht

Garancia 1 muaj

Më shumë informacion

Ky eshte matesi i aktivitetit qe do ju lehtesoj rutinen e perditshme

Mat gjithe aktivitetin e dites
Mat hapat, Distancen, kalorite e djegura, katet qe keni ngjitur dhe minutat qe keni qene aktiv

Ore + Ekran

Shikoni statistikat ditore te aktivitetit tuaj, dhe opsionet e ndryshme ne ekranin OLED

Identifikimi i Telefonatave
Mund te shikoni kush po ju telefonon, dhe notifikime te tjera

Jetgjatesi e baterise
Bateria zgjat me shume se cdo mates aktiviteti tjeter, 7 deri ne 10 dite

Monitoron gjumin automatikisht dhe vendos Alarm per tju zgjuar qetesisht

Fleta e të dhënave

Garancia 1 muaj

29 produkte te tjere ne te njejten kategori: