Mates Aktiviteti M3

30121

Mates aktiviteti fizik M3

Ekran 0,96" OLED. Kunder ujit IP67. 

Rrip silikoni dhe kasa stainless steel qe mund te ndryshohet

Nje mates aktiviteti i cili ju tregon cfare keni bere gjate dites ose ju rikujton nese jeni duke bere nje jete sedentare

Me pajmen e nje ore dhe funksionale duke treguar ore dhe daten e sakte

Mat hapat qe keni bere. Ju kujton nese po rrini gjate ulur, se eshte koha per te vrapuar

Tregon kalorite qe keni humbur, rrahjet e zemres, presionin e gjakut

Opsionin facebook, twitter, instagram, skype, app application

Monitorin gjumin, opsion alarmi. Mund te beni foto. 

Funksion wireless, bluetooth. Mund te merrni thirrje, mesazhe, reminder

Mban bateri deri ne 7 dite ore pune, 15 dite standby nderkohe qe karikohet per rreth 2 ore

Më shumë informacion

Mates aktiviteti fizik M3

Ekran 0,96" OLED. Kunder ujit IP67. 

Rrip silikoni dhe kasa stainless steel qe mund te ndryshohet

Nje mates aktiviteti i cili ju tregon cfare keni bere gjate dites ose ju rikujton nese jeni duke bere nje jete sedentare

Me pajmen e nje ore dhe funksionale duke treguar ore dhe daten e sakte

Mat hapat qe keni bere. Ju kujton nese po rrini gjate ulur, se eshte koha per te vrapuar

Tregon kalorite qe keni humbur, rrahjet e zemres, presionin e gjakut

Opsionin facebook, twitter, instagram, skype, app application

Monitorin gjumin, opsion alarmi. Mund te beni foto. 

Funksion wireless, bluetooth. Mund te merrni thirrje, mesazhe, reminder

Mban bateri deri ne 7 dite ore pune, 15 dite standby nderkohe qe karikohet per rreth 2 ore

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

16 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë