Mates Aktiviteti Xiaomi Amazfit Bip

26163

Xiaomi

Mates i aktivitetit fizik marka Xiaomi Amazfit Bip

Shoqeruesi me i mire i dites tuaj. Monitoron jeten tuaj, ju njofton  nese jeni duke bere nje jete sedentare.

Me pamjen e nje ore dhe funksionale duke treguar ore dhe daten e sakte. Material termoplastik, alumin dhe aliazh

Mat hapat qe keni bere. Ju kujton nese po rrini gjate ulur, se eshte koha per te vrapuar

Mund ta perdorin te gjithe ata qe meren me sport, ciklizem, ecje apo vrap. Ka opsionin GPS per te ndjekur hapat, gjatesine e hapave, rrahjet e zemres apo kalorite e djegura

Monitoron gjumin, rezistent ndaj ujit IP68 dhe pluhurit

Asnjëherë mos u shqetësoni per shiun apo djersen e dores do të dëmtojë orën, Rezistenca e fortë e ujit ju ndihmon të notoni lirshëm brenda 30 minutash ne thellësi deri ne 1 meter.Kunder ujit IP68. 

Ju njofton per mesazhet apo thirrjet hyrese qe vijne ne telefonin tuaj

Funksionon me sistemin operativ Android dhe IOS. Opsioni bluetooth 4,0

Ekran OLED, mat aktivitetin tuaj fizik, rrahjet e zemres , hapat me nje te ngritur te dores

Pedometer, llogarit cdo rrahje zemre fale sensorit te matjes se levizjeve

Mban bateri deri ne 2,5 ore te plota pune dhe 45 dite standby

Marka Xiaomi
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mates i aktivitetit fizik marka Xiaomi Amazfit Bip

Shoqeruesi me i mire i dites tuaj. Monitoron jeten tuaj, ju njofton  nese jeni duke bere nje jete sedentare.

Me pamjen e nje ore dhe funksionale duke treguar ore dhe daten e sakte. Material termoplastik, alumin dhe aliazh

Mat hapat qe keni bere. Ju kujton nese po rrini gjate ulur, se eshte koha per te vrapuar

Mund ta perdorin te gjithe ata qe meren me sport, ciklizem, ecje apo vrap. Ka opsionin GPS per te ndjekur hapat, gjatesine e hapave, rrahjet e zemres apo kalorite e djegura

Monitoron gjumin, rezistent ndaj ujit IP68 dhe pluhurit

Asnjëherë mos u shqetësoni per shiun apo djersen e dores do të dëmtojë orën, Rezistenca e fortë e ujit ju ndihmon të notoni lirshëm brenda 30 minutash ne thellësi deri ne 1 meter.Kunder ujit IP68. 

Ju njofton per mesazhet apo thirrjet hyrese qe vijne ne telefonin tuaj

Funksionon me sistemin operativ Android dhe IOS. Opsioni bluetooth 4,0

Ekran OLED, mat aktivitetin tuaj fizik, rrahjet e zemres , hapat me nje te ngritur te dores

Pedometer, llogarit cdo rrahje zemre fale sensorit te matjes se levizjeve

Mban bateri deri ne 2,5 ore te plota pune dhe 45 dite standby

Fleta e të dhënave

Marka Xiaomi
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

10 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë