Loje Ps4 For Honor Standard Edition

29183

Loje per Playstation 4

Honor Standard Edition, lufte unike qe luhet ne grup

Gdhend një rrugë shkatërrimi përmes fushës së betejës në For Honor, një lojë e re e zhvilluar nga studioja e njohur Ubisoft Montreal.

Më shumë informacion

Loje per Playstation 4

Honor Standard Edition, lufte unike qe luhet ne grup

Gdhend një rrugë shkatërrimi përmes fushës së betejës në For Honor, një lojë e re e zhvilluar nga studioja e njohur Ubisoft Montreal.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

12 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë