Loje Ps4 God Of War Limited Edition

29207

Loje per Playstation 4 God Of War Limited Edition

Kratos jeton si një njeri jashtë hijes së perëndive dhe detyrohet të përshtatet në një vend të panjohur

Së bashku me Atreusin, të birin e tij, ata do të nisin një udhëtim të rrezikshëm përmes shkretëtirës nordike për të luftuar dhe për të përmbushur misionin e tyre personal

Më shumë informacion

Loje per Playstation 4 God Of War Limited Edition

Kratos jeton si një njeri jashtë hijes së perëndive dhe detyrohet të përshtatet në një vend të panjohur

Së bashku me Atreusin, të birin e tij, ata do të nisin një udhëtim të rrezikshëm përmes shkretëtirës nordike për të luftuar dhe për të përmbushur misionin e tyre personal

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

12 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë