Loje Ps4 God Of War Standard Edition

28904

Sony

Loja e famshme per Ps4 "God of War''

Do tju fuse ne nje bote te populluar nga monstera, dragonj dhe zotat, Kratos do te detyrohet te luftoje perseri per te mbrojtur ate qe eshte me e dashur per te

Perjetoni kete aventure te pabesueshme nen shoqerine e Atreusit

Rreth 30 ore loje per te jetuar te zhytur ne mbreterite e pacenuara te folklorit nordik

Grafikat dhe pamjet origjinal do tju fusin ne nje bote te pajetuar me pare

Marka Sony
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Loja e famshme per Ps4 "God of War''

Do tju fuse ne nje bote te populluar nga monstera, dragonj dhe zotat, Kratos do te detyrohet te luftoje perseri per te mbrojtur ate qe eshte me e dashur per te

Perjetoni kete aventure te pabesueshme nen shoqerine e Atreusit

Rreth 30 ore loje per te jetuar te zhytur ne mbreterite e pacenuara te folklorit nordik

Grafikat dhe pamjet origjinal do tju fusin ne nje bote te pajetuar me pare

Fleta e të dhënave

Marka Sony

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

12 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë