Loje Ps4 Hitman Definitive Edition

29208

Loje per playstation 4 Hitman Definitive Edition

Përjetoni magjepsjen e përvojës së vrasësit në këtë lojë kur udhëtoni nëpër botë si Agjenti 47

Luaj aventurat e gjalla të spiunazhit që kryejnë vrasje të përgjakshme.

Edition Hitman Definitive përmban të gjitha elementet më të mira të versioneve të mëparshme.

Më shumë informacion

Loje per playstation 4 Hitman Definitive Edition

Përjetoni magjepsjen e përvojës së vrasësit në këtë lojë kur udhëtoni nëpër botë si Agjenti 47

Luaj aventurat e gjalla të spiunazhit që kryejnë vrasje të përgjakshme.

Edition Hitman Definitive përmban të gjitha elementet më të mira të versioneve të mëparshme.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

12 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë