Loje Ps4 Nba 2K19

28204

Sony

Loje per Ps4 NBA 2K19

Perjetoni emocionet e nje loje te vertete me grafika te gjalla

Krijo identitetin tend unik ne lojen NBA

Behu lojtari me i mire dhe te gezosh skuadren tende

Nje loje e pershtatshme per moshat mbi 3 vjec

Marka Sony
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Loje per Ps4 NBA 2K19

Perjetoni emocionet e nje loje te vertete me grafika te gjalla

Krijo identitetin tend unik ne lojen NBA

Behu lojtari me i mire dhe te gezosh skuadren tende

Nje loje e pershtatshme per moshat mbi 3 vjec

Fleta e të dhënave

Marka Sony

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

12 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë