Loje Ps4 Pro Evolution Soccer 2019

29214

Loje per Playstation 4 Pro Evolution Soccer 2019

Këtë vit PES 2019 mirëpret 7 liga të reja

Një iniciativë e re globale e licencimit do të përfshijë ligje nga vende të tilla si Belgjika, Skocia, Danimarka, Zvicra, Rusia, Portugalia dhe Argjentina, me ligën ruse ekskluzive për PES!

PES 2019 do të përfshijë gjithashtu shumë stadiume nga fillimi, duke përfshirë edhe Kampin Nou të Barcelonës dhe Parkun Allianz të Palmeiras

Më shumë informacion

Loje per Playstation 4 Pro Evolution Soccer 2019

Këtë vit PES 2019 mirëpret 7 liga të reja

Një iniciativë e re globale e licencimit do të përfshijë ligje nga vende të tilla si Belgjika, Skocia, Danimarka, Zvicra, Rusia, Portugalia dhe Argjentina, me ligën ruse ekskluzive për PES!

PES 2019 do të përfshijë gjithashtu shumë stadiume nga fillimi, duke përfshirë edhe Kampin Nou të Barcelonës dhe Parkun Allianz të Palmeiras

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

12 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë