Loje Ps4 Shadow Of The Tomb Raider Standard Edition

29254

Loje per Playstation 4 Shadow of the Tomb Raider  Standard Edition

Përjetoni momentin përcaktues të Lara Croft kur bëhet Tomb Raider. Në hijen e Tomb Raider, Lara duhet të zotërojë një xhungël vdekjeprurës, të kapërcejë varrezat e tmerrshme 

E pershtatshme per persona mbi 18 vjeç

Më shumë informacion

Loje per Playstation 4 Shadow of the Tomb Raider  Standard Edition

Përjetoni momentin përcaktues të Lara Croft kur bëhet Tomb Raider. Në hijen e Tomb Raider, Lara duhet të zotërojë një xhungël vdekjeprurës, të kapërcejë varrezat e tmerrshme 

E pershtatshme per persona mbi 18 vjeç

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

12 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë