Loje Ps4 Wolfenstein 2 The New Colossus

28203

Sony

Loje per Ps4 Wolfenstein 2 "The new Colossus"

Perjetoni emocione dhe adrenaline

Çliro Ameriken nga nazistet. Mbroni familjen dhe miqte tuaj

Perdorni te gjithe arsenalin e armeve qe keni per te dale fitimtare

Nje loje e pershtatshme per moshat mbi 18 vjec

Marka Sony
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Loje per Ps4 Wolfenstein 2 "The new Colossus"

Perjetoni emocione dhe adrenaline

Çliro Ameriken nga nazistet. Mbroni familjen dhe miqte tuaj

Perdorni te gjithe arsenalin e armeve qe keni per te dale fitimtare

Nje loje e pershtatshme per moshat mbi 18 vjec

Fleta e të dhënave

Marka Sony

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

12 produkte te tjere ne te njejten kategori: