PS4 1TB + God of War 4

27158

Sony

PS4 1TB + God of War 4

Pajisja ka memorie 1 terra dhe rezolucion te figures HD 1920 x 1080

Grafika AMD Radeon

Me doreze dual shock 4 ju do te mund te luani lojera pafund online me miqte tuaj

Doreza kontrollohet me ane te bluetoothit/wireless

Me opsionin facebook, youtube apo twitter ju mund te lidheni me miqte tuaj kudo jane

Argetim pa fund, ruani lojra online merrni lojra falas

Lidhje me HDMI ose USB, Wi-Fi

Llojet e disqeve qe i pershtaten jane Blu-Ray / DVD

Ne paketim do te keni edhe lojen "God of War 4", e cila do tju fuse ne nje bote te populluar nga monstera, dragonj dhe zotat, Kratos do te detyrohet te luftoje perseri per te mbrojtur ate qe eshte me e dashur per te.

Perjetoni kete aventure te pabesueshme nen shoqerine e Atreusit.

Rreth 30 ore loje per te jetuar te zhytur ne mbreterite e pacenuara te folklorit nordik

Grafikat dhe pamjet origjinal do tju fusin ne nje bote te pajetuar me pare

Keshillohet per moshta mbi 18 vjec

Marka Sony
Hard Disk Hard Disk 1 TB
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

PS4 1TB + God of War 4

Pajisja ka memorie 1 terra dhe rezolucion te figures HD 1920 x 1080

Grafika AMD Radeon

Me doreze dual shock 4 ju do te mund te luani lojera pafund online me miqte tuaj

Doreza kontrollohet me ane te bluetoothit/wireless

Me opsionin facebook, youtube apo twitter ju mund te lidheni me miqte tuaj kudo jane

Argetim pa fund, ruani lojra online merrni lojra falas

Lidhje me HDMI ose USB, Wi-Fi

Llojet e disqeve qe i pershtaten jane Blu-Ray / DVD

Ne paketim do te keni edhe lojen "God of War 4", e cila do tju fuse ne nje bote te populluar nga monstera, dragonj dhe zotat, Kratos do te detyrohet te luftoje perseri per te mbrojtur ate qe eshte me e dashur per te.

Perjetoni kete aventure te pabesueshme nen shoqerine e Atreusit.

Rreth 30 ore loje per te jetuar te zhytur ne mbreterite e pacenuara te folklorit nordik

Grafikat dhe pamjet origjinal do tju fusin ne nje bote te pajetuar me pare

Keshillohet per moshta mbi 18 vjec

Fleta e të dhënave

Marka Sony
Hard Disk Hard Disk 1 TB

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë